πρέβεζα-διακινούσε-ηρωίνη-και-χασίς-51χ-457928
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2018 | 14:47

Πρέβεζα: Διακινούσε ηρωίνη και χασίς 51χρονος

Τα στοιχεία ενός 51χρονου Έλληνα προέκυψαν από την αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της έρευνάς τους για διακίνηση “σκληρών” και “μαλακών” ναρκωτικών στην Πρέβεζα. Έτσι, μόλις τον εντόπισαν στην πόλη, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο σκύλος ανιχνευτής που ανέλαβε να ερευνήσει το σπίτι του 51χρονου, ξετρύπωσε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 96,3 γραμμαρίων σε μορφή “βράχου”, άλλες δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε σκόνη συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίου και μία ακόμη με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,8 γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Η σύλληψη ενός 45χρονου Έλληνα, που είχε μόλις αγοράσει μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,53 γραμμαρίου στην πόλη της Άρτας, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και στον εντοπισμό του 48χρονου Έλληνα που του την πούλησε. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 170 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση της κοκαΐνης και παραπέμφθηκε μαζί με τον αγοραστή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτα, με κατηγορίες για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.