πού-εντοπίστηκε-η-13χρονη-που-είχε-εξαφα-85452
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.10.2016 | 18:28

Πού εντοπίστηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Πετρούπολη

Σώα εντοπίστηκε στις 4 το απόγευμα στο Μετρό της Αργυρούπολης η 13χρονη Ζωή Μπουρατά από την Πετρούπολη, η εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι είπε στην μητέρα της ότι πάει για λίγο σε ένα κατάστημα ψιλικών για να βρει κάτι που έψαχνε. Από το σπίτι έφυγε μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα και 10 λεπτά μετά, πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και της είπε ότι δεν έβρισκε αυτό που έψαχνε και ότι βρήκε μία φίλη της χωρίς να της πει ποια, ότι θα έβγαιναν μαζί και θα αργούσε λίγο.

Έκτοτε ήταν εξαφανισμένη. Την πιο στενή φίλη του κοριτσιού την εξέτασαν αστυνομικοί σήμερα, που τους είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως δεν βρέθηκε εκείνη με την Ζωή, ενώ οι αστυνομικοί συνέχισαν να εξετάζουν συμμαθητές και φίλους του κοριτσιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κεραία κινητής τηλεφωνίας έδωσε στίγμα από το κινητό της 13χρονης στην περιοχή του Μοναστηρακίου το πρωί, αλλά εν συνεχεία η συσκευή απενεργοποιήθηκε ξανά.

Μάλιστα από την Αστυνομία αντιλήφθηκαν ότι το άνοιγε και το έκλεινε συνέχεια το κινητό της τηλέφωνο, μέχρι που στο τέλος εντοπίστηκε σώα στην Αργυρούπολη. Άντρες της Ασφάλειας την επιστρέφουν αυτή την στιγμή στους γονείς της, στην Πετρούπολη.