ποιες-είναι-καλύτερες-στο-κρεβάτι-οι-ξ-462957
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.05.2018 | 17:43

Ποιες είναι καλύτερες στο κρεβάτι, οι ξανθιές ή οι μελαχρινές

Έρευνα επιχειρεί να βάλει τέλος στην αιώνια διαμάχη μεταξύ μελαχρινών και ξανθών και αποκαλύπτει ποιες είναι καλύτερες σύντροφοι και καλύτερες στο κρεβάτι (Pics)

Νέα έρευνα προσπαθεί να δώσει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, που απασχολεί τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες. Ποιες είναι καλύτερες σύντροφοι οι μελαχρινές ή οι ξανθιές;

Μετά δεκάδες ερωτηματολόγια απευθυνόμενα στον ανδρικό πληθυσμό τα αποτελέσματα ήταν μοιρασμένα, ωστόσο η νέα έρευνα έρχεται να βάλει ένα τέλος στη διαμάχη.

Η συγκεκριμένη έρευνα δείχνει ότι ενώ οι ξανθιές είναι πιο ευχάριστες και διαθέτουν περισσότερο χιούμορ, οι μελαχρινές είναι καλύτερες σύντροφοι και καλύτερες στο κρεβάτι.

Μάλιστα, οι έξι από τους 10 ερωτηθέντες δηλώνουν πως οι μελαχρινές είναι καλύτερες στο κρεβάτι. Παράλληλα, τα αποτελέσματα είναι ίδια τόσο για τους άντρες ερωτηθέντες όσο για τις γυναίκες που συμμετέχουν στην έρευνα, εκ των οποίων μόνο το 16% επιλέγουν τις ξανθιές.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις από τους δέκα ερωτηθέντες υποστηρίζουν πως οι μελαχρινές είναι πιο πρόθυμες να δοκιμάσουν νέες ερωτικές εμπειρίες.

Η νέα έρευνα διεξήχθη από την βρετανική ιστοσελίδα online dating IllicitEncounters.com.

Μπορεί οι ξανθιές να μην βρίσκονται στην πρώτη λίστα προτίμησης του ανδρικού κοινού, ωστόσο βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας με τις γυναίκες που είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, από τις λάγνες μελαχρινές και τις φλογερές κοκκινομάλλες.

Συνήθως, οι ξανθιές δεν παραμένουν μόνο στο φλερτ αλλά μπορούν άνετα να μοιραστούν το κρεββάτι τους με κάποιον άλλον πλην της σχέσεως ή του γάμου τους. Έτσι από την έρευνα προέκυψε ότι σε σύνολο 10 γυναικών που θα απατήσουν οι 5 είναι ξανθιές, οι 3 καστανές ή μαυρομάλλες και οι 2 κοκκινομάλλες. Δηλαδή από όσες απατούν και όχι από όλες τις γυναίκες, οι μισές είναι ξανθιές.

Τώρα, αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τους άνδρες, η έρευνα υποστηρίζει πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Οι μελαχρινοί άνδρες είναι λίγο πιο “τσαχπίνηδες”. Το 60% εκείνων που απάτησαν τη σύντροφο τους ήταν καστανοί ή μελαχρινοί, 25% ήταν ανοιχτόχρωμοι ξανθοί και 15% κοκκινομάλληδες.