πιατάς-η-αλίκη-ήταν-αποκλεισμένη-στο-χ-494728
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.06.2018 | 12:39

Πιατάς: Η Αλίκη ήταν αποκλεισμένη στο χρυσό της κλουβί

Ο Δημήτρης Πιατάς είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν απασχολήσει ποτέ αρνητικά τον Τύπο. Χαμηλών τόνων και με χιούμορ που ξεχωρίζει ο μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον κολλητό του φίλο Βλάση Μπονάτσο, τους ηθοποιούς που ονειρεύονται το Χόλιγουντ αλλά και τους τραγουδιστές που θέλουν να παίξουν στην Επίδαυρο. Δεν παρέλειψε δε να κάνει και αναφορά στην Ελε΄νη Φουρέιρα.

Λέει λοιπόν για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μία star υπήρχε στη χώρα μου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά μη νομίζεις ότι η Αλίκη κυκλοφορούσε. Ήταν αποκλεισμένη στο χρυσό της κλουβί. Της έκανα και πλάτες γιατί ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν κολλητός μου τότε. Δεν έκανα πλάτες της Αλίκης, του Βλάσση έκανα πλάτες εις βάρος της Αλίκης, αλλά τι να κάνω; Είναι η μοίρα των φίλων και των καλών παιδιών».

Ο Πιατάς μίλησε και για τον εαυτό του λέγοντας πως δεν του άρεσε να βλέπει τον εαυτό του σε τεράστιες αφίσες και όταν τον είδε για πρώτη φορά το θέαμα ήταν φοβιστικό και για το λόγο αυτό έβαλε τα κλάματα.