πέθανε-ο-πρώην-βουλευτής-του-πασοκ-γιώ-93166
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.09.2016 | 15:17

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κλαυδιανός

Αιφνίδια έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο πρώην βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Κλαυδιανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στην Αθήνα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από την επάρατη νόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Ο Γιώργος Κλαυδιανός είχε εκλεγεί Βουλευτής Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981, ενώ επανεξελέγη και στις 8 Απριλίου 1990 μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο κατά του συνυποψήφιού του, Δημήτρη Παλαιοθόδωρου. Επίσης, υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου με το ΠαΣοΚ το 1986, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε και Πρόεδρος στον ΟΛΠ.

Υπήρξε σύζυγος της εκπαιδευτικού Άννας Κλαυδιανού και πατέρας του Γιάννη και της Μαρίας Κλαυδιανού, η οποία ακολουθώντας τα χνάρια του υπήρξε υποψήφια του Κινήματος στη Ζάκυνθο, όπου κατέλαβε την Βουλευτική έδρα μετά την παραίτηση του Δημήτρη Βαρβαρίγου.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιολιτίου.