πέθανε-ο-πρώην-δήμαρχος-ζωγράφου-κώστ-387342
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.04.2018 | 18:57

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης (φωτο)

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του πρώην δημάρχου Ζωγράφου και Ιατρού Πνευμονολόγου, Κώστα Καλλίρη στους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. O Κώστας Καλλίρης πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Διετέλεσε δήμαρχος Ζωγράφου από το 2010 έως το 2014.

Από τον Τομέα Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, για το θάνατο του Κωνσταντίνου Καλλίρη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Τομέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για την αιφνίδια απώλεια του Κωνσταντίνου Καλλίρη, τέως Δημάρχου Ζωγράφου, ενός από τα πιο άξια και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξής μας.

Τον ευχαριστούμε και πάντα θα θυμόμαστε την αξιομνημόνευτη προσφορά

​ ​του στο αυτοδιοικητικό πεδίο ως Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος, Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., Αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Αθήνας υπεύθυνος για την Υγεία και την Πρόνοια, Αν. Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά,  για την απώλεια του Κώστα Καλλίρη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η απώλεια του Κώστα Καλλίρη συγκλονίζει την οικογένεια του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, ως Γιατρός, ως Γραμματέας, ως Δήμαρχος.

Έφυγε ένας φίλος, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ένας άξιος επιστήμονας, ένας μαχόμενος δημοκράτης αφήνοντας το αποτύπωμά του, με τις αξίες, τους αγώνες και τη στάση ζωής του.

Με το ήθος του, την αξιοπρέπειά του, το χαμόγελό του αποτελούσε παράδειγμα ανθρώπου στην πολιτική. Αφήνει πίσω του μια υπέροχη οικογένεια.

Καλό ταξίδι Κώστα