πάτρα-τον-έπιασαν-με-τα-κέρδη-από-τις-π-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.03.2018 | 11:40

Πάτρα: Τον έπιασαν με τα κέρδη από τις πωλήσεις ηρωίνης

Γερό κομπόδεμα είχε φτιάξει πουλώντας τον θάνατο σε νέους ανθρώπους στην Πάτρα, ένας 56χρονος Έλληνας ο οποίος έπεσε συμπτωματικά στα χέρια των αστυνομικών! Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τον σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο, βρήκαν πάνω του 51 γραμμάρια ηρωίνης και του έβαλαν χειροπέδες.

Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του διακινητή, έφερε στο φως άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων, δυο αλουμινόχαρτα που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 30 κενές νάιλον συσκευασίες. Ακόμη, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα 2.955 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση «σκληρών» ναρκωτικών και τα κατέσχεσαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε ο 56χρονος, του απήγγειλε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Κατά την σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε έναν 29χρονο Έλληνα στους Σοφάδες Καρδίτσας, βρέθηκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίου, καθώς και έξι ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.