πάτρα-δείτε-τον-εμπνευστή-του-συλλαλη-443071
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2018 | 09:50

Πάτρα: Δείτε τον εμπνευστή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα διοργανώνεται μέσω των Social Media και ήδη στην διαδικτυακή πρόσκληση για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1. 500 άτομα.

«Πήρα τη πρωτοβουλία να διοργανώσω ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, πολύ πριν γίνει το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα», αναφέρει  ο 22χρονος Άγγελος Αποστολόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών μιλώντας στο dete.grΕίναι ο άνθρωπος, πίσω από την πρόσκληση στο facebook, για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά, στην πόλη της Πάτρας.

Να υπενθυμίσουμε πως το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή την επόμενη Κυριακή μετά τις Απόκριες. Θα γίνει στην Πλατεία Γεωργίου και η πρόσκληση έχει ανακοινωθεί μέσω του διαδικτύου.