παραδίδεται-σήμερα-στο-κοινό-το-πρώτο-1399
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.10.2017 | 08:10

Παραδίδεται σήμερα στο κοινό το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού

Παραδίδεται σήμερα Τρίτη προς χρήση στο κοινό, το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού κόλπου, οι οποίες επλήγησαν από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Πρόκειται για τις ακτές του δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο καθαρισμός των οποίων ολοκληρώθηκε.

Στην παράδοση θα παρευρεθεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γγ Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και ο γγ Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, στελέχη του Λιμενικού καθώς και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη θα παραδοθεί και το δεύτερο τμήμα στην περιοχή της Πειραϊκής, αφού και εκεί έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού της ακτογραμμής. Επίσης, στο πλαίσιο της διαδικασίας παράδοσης των ακτών, θα συνταχθούν και θα υπογραφούν πρακτικά επιθεώρησης της ολοκλήρωσης καθαρισμού και παράδοσης των συγκεκριμένων ακτών.