ουρές-ταλαιπωρίας-για-τους-εκδρομείς-47494
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.04.2017 | 19:13

Ουρές ταλαιπωρίας για τους εκδρομείς του Πάσχα

Εκδρομείς που ξεκίνησαν στις 15:00 το μεσημέρι από Ναύπλιο, έφτασαν στην Αθήνα μετά τις 17:00 το απόγευμα ενώ όσο περνούσε η ώρα, τα πράγματα χειροτέρευαν στο δρόμο. Παρά τις εκκλήσεις της Τροχαίας, να μη μπαίνουν οι οδηγοι στη ΛΕΑ παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη, σύμφωνα με μαρτυρίες, στη ΛΕΑ έμπαιναν σήμερα ακόμα και λεωφορεία ΚΤΕΛ. Άλλοι εκδρομείς που ξεκίνησαν από την Πάτρα στις 14:30, έφτασαν στην Ελευσίνα στις 17:40 όπου τους περίμενε νέος Γολγοθάς, καθώς και εκεί, τα αυτοκίνητα είχαν “κολλήσει” στην κίνηση.

Στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, πριν από λίγο, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, στην Ελευσίνα έχει σχηματιστεί ουρά, περίπου, δύο χιλιομέτρων, ενώ στα διόδια Καλαμακίου 300 μέτρων. Παράλληλα, στα διόδια Αφιδνών δεν υπάρχει πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.

Στην Αθηνών – Λαμίας, τα προβλήματα στην κυκλοφορία ξεκινούσαν από τα Καμένα Βούρλα και έφταναν μέχρι… την Αθήνα!

Απρόσμενη ταλαιπωρία στην ολοκαίνουρια Ιόνια Οδό

Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έλεγαν ότι την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας, μόνο με υλικές ζημιές.

Η Τροχαία σταδιακά έκοβε την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, οι ουρές που σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα, έφταναν το μεσημέρι στα 6 χιλιόμετρα!