όργιο-φημών-για-μεταγραφή-μάρη-στη-ν-458057
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2018 | 17:54

Όργιο φημών για μεταγραφή Μάρη στη “Νέα Σελίδα”

Τη διακοπή της συνεργασίας της 24Media με την Dimera Εκδοτική του Ιβάν Σαββίδη για την έκδοση της εφημερίδας «Το Έθνος» ανακοίνωσε και επίσημα ο όμιλος του Δημήτρη Μάρη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η 24Media ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με την Dimera Εκδοτική αναφορικά με την έκδοση της εφημερίδας Το Έθνος».

Όργιο φημών και σεναρίων για… μεταγραφή Μάρη στη “Νέα Σελίδα” (του Ηλία Λιβάνη)

Το επαγγελματικό διαζύγιο του Δημήτρη Μάρη με τον Ιβάν Σαββίδη, και η αποχώρηση της ομάδας της “24 Media” από το μάνατζμεντ του “Έθνους”, πυροδότησε από το πρωί της Τετάρτης όργιο φημών και σεναρίων για… μεταγραφή στη “Νέα Σελίδα” του Ηλία Λιβάνη.

Ο γνωστός εκδότης, γιος του εμβληματικού Αντώνη Λιβάνη και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015, βλέπει το εγχείρημα της “Νέας Σελίδας” να… μην τσουλάει, παρά τις διαρκείς αλλαγές σε πρόσωπα, στρατηγικές στοχέυσεις και μοχλεύσεις.

Έτσι, σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, ο Δημήτρης Μάρης προβάλλει ως η ιδανική λύση, καθώς η σύμπραξη των δυο μπορεί να ελαφρύνει τα οικονομικά βάρη για αμφότερους, επιτρέπει στο αφεντικό της “24 Media” να διατηρήσει την παρέμβασή του στον έντυπο Τύπο, που έχασε μετά την έξωση από το “Έθνος”, ενώ η τριβή του με το διαδίκτυο επιτρέπει στον Ηλία Λιβάνη να αισιοδοξεί ότι θα συμβάλλει στην ουσιαστική προώθηση της “Νέας Σελίδας”, σε ένα μέτωπο στο οποίο απέτυχαν παταγωδώς οι προηγουμένοι “επιτελάρχες” στους οποίους ο ίδιος εμπιστεύτηκε την προώθηση της εφημερίδας του.