οργή-σκορδά-για-δημοσίευμα-βίντεο-419893
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.04.2018 | 12:25

Οργή Σκορδά για δημοσίευμα (βίντεο)

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που πρόκειται να κινηθεί νομικά.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα το οποίο η παρουσιάστρια υποστηρίζει ότι είναι αναληθές, αγγίζοντας τα όρια της επιστημονικής φαντασίας καθώς το πρόσωπο με το οποίο με τον οποίο υποτίθεται ότι έχει σχέση τον έχει δει ελάχιστες φορές από κοντά, ενώ επισήμανε ότι η ίδια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

«Η Ελεάνα το πρωί με ρώτησε: Καλά, γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε». Πραγματικά σας λέω έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου. Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή. Λέω στείλε μου τώρα τις φωτογραφίες. Πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά. Δεν είναι αστείο, μπορεί μεταξύ μας να γελάμε, μην κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουν για έναν άνθρωπο, τον οποίο τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε δείξει στην εκπομπή, ενώ στη ζωή μου, ποτέ μα ποτέ, δεν τον έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Και άλλες φορές έχω διαβάσει και για τον Άκη Πετρετζίκη, και το λέει και εδώ μέσα. Τον Άκη τον έχω δει εκτός εκπομπής, δύο με τρεις φορές. Τον έβλεπα μόνο στον αέρα… Πώς τα γράφεις αυτά; Όταν εγώ δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα; Μα πώς;» είπε η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.