ολυμπιακός-επαφές-με-ντέιβιντ-μπλατ-497994
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2018 | 12:35

Ολυμπιακός: Επαφές με Ντέιβιντ Μπλατ

Ο κύκλος του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού κλείνει και η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Το θέμα του προπονητή είναι το πλέον σημαντικό και θα κρίνει τον περαιτέρω σχεδιασμό της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, η περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ είναι μία από αυτές που εξετάζουν, εσχάτως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και μάλιστα έχουν υπάρξει ήδη επαφές με την πλευρά του προπονητή για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Μπλατ δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον πάγκο της Νταρουσάφακα, την οποία οδήγησε στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του. Το κασέ του 59χρονου τεχνικού είναι υψηλό αφού πρόκειται για περίπτωση που προέρχεται από το λεγόμενο πρώτο ράφι και οι επαφές βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά, όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ μετράει ξεχωριστές επιτυχίες με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2014) και το πέρασμα από τον πάγκο των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Πηγή : www.eurohoops.net