ο-στέλιος-κρητικός-έγραψε-βιβλίο-και-τ-499352
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.06.2018 | 16:44

Ο Στέλιος Κρητικός έγραψε βιβλίο και το παρουσιάζουν Μουρούτσος, ∆ρυµωνάκος

Ο μικρός Ντοµινίκ, ένα αγόρι από τον Άγιο ∆οµίνικο, θυµώνει µε το φεγγάρι γιατί αισθάνεται ότι κινδυνεύουν όσα αγαπάει. Έτσι παίρνει τη µεγάλη απόφαση!!! Είναι όµως η σωστή;;;

«Ο καθένας μπορεί να θυµώσει – αυτό είναι εύκολο. Αλλά το να θυµώσει κανείς µε το σωστό άτοµο, στον σωστό βαθµό και στη σωστή στιγµή, για τη σωστή αιτία και µε τον σωστό τρόπο αυτό δεν είναι εύκολο». Αυτη είναι η ιστορία με την οποία καταπιάνεται ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος με έμπνευση από τον Αγιο Δομίνικο και το Survivor παρουσιάζει ένα βιβλίο για παιδιά. Τίτλος του «Όταν ο µικρός Ντοµινίκ θύµωσε µε το φεγγάρι».

«Εχω υπηρετήσει όλα τα είδη θεάτρου, από το Δράμα ως την Κωμωδία, το Μιούζικαλ, την Επιθεώρηση, αλλά η μεγάλη μου αγάπη παραμένει το Παιδικό Θέατρο, για το οποίο έχω γράψει, διασκευάσει και παίξει αμέτρητες παραστάσεις. Ως πατέρας τριών παιδιών και γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των παραμυθιών στη ζωή και στην ανατροφή τους, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που πλέον μπορώ τα παραμύθια μου να τα μοιράζομαι μαζί σας. Σήμερα κρατάτε στα χέρια σας το πρώτο από μια συλλογή που γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο και ελπίζω να σας ταξιδέψει και να σας μαγέψει, όπως μάγεψε τους φίλους και τα παιδιά μου!» σημειώνει ο Στέλιος Κρητικός.

Το βιβλίο «Όταν ο µικρός Ντοµινίκ θύµωσε µε το φεγγάρι» θα παρουσιαστεί σε ανοιχτη εκδήλωση την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 20:00 στο Ίδρυµα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1 – Αθήνα).

Για το βιβλίο θα µιλήσουν: οι Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης ∆ρυµωνάκος, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Κάτια Παπαδοπούλου.

Θα ακολουθήσει δραµατοποίηση του παραµυθιού µε τη συνοδεία ζωντανής µουσικής.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.