ο-παο-απέχει-μια-εβδομάδα-από-τον-υποβι-227286
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.04.2018 | 22:42

Ο ΠΑΟ απέχει μια εβδομάδα από τον υποβιβασμό

Δεν βρέθηκε ούτε και σήμερα (27/04) κάποια λύση στο θέμα Βέμερ και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά την ερχόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποφύγει το -9!

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα των «πρασίνων» για τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων προς τον Γερμανό πρώην παίκτη της ομάδας, έγινε προσπάθεια ανάμεσα στις δύο πλευρές για να βρεθεί κάποια λύση, ούτως ώστε το «τριφύλλι» να γλιτώσει το δεύτερο -3 για την ίδια υπόθεση.

Από τις συζητήσεις, όμως, που έγιναν δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» κι έτσι το χρονικό περιθώριο που έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξαντλείται. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα την προσεχή εβδομάδα (έως την ερχόμενη Παρασκευή), καθώς, όσο δεν βρίσκεται φόρμουλα για να διακανονιστεί το ποσό που έχει λαμβάνειν ο Βέμερ, τόσο πλησιάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη αφαίρεση βαθμών, κάτι που, εφόσον συμβεί, θα επιφέρει αυτόματα και τον υποβιβασμό του συλλόγου στην Football League.

Νέα καθυστέρηση με τις πληρωμές

Το «χρώμα του χρήματος» περίμεναν να δουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Στην τελευταία συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσει τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι την Παρασκευή (27/04) θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο 35% της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν μετά την εξέλιξη αυτή να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις και προχθές (25/04) γυμνάστηκαν κανονικά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (29/04).

Παρότι περίμεναν ότι θα έβλεπαν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση, αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντ΄ αυτού ενημερώθηκαν ότι θα πληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (30/04). Εξυπακούεται ότι εάν δε συμβεί αυτό θα υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά τους…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ