ο-παναγιώτης-ψωμιάδης-θα-τραγουδήσει-410389
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.05.2018 | 14:39

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα τραγουδήσει σε πανηγύρι μαζί με την Γωγώ Τσαμπά

Θέλετε να ακούσετε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τραγουδάει live; Τότε δεν έχετε παρά να «πεταχτείτε» μέχρι τη Λέσβο!

Ο πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης στις 12 Ιουνίου θα είναι guest star στο πανηγύρι της Πελόπης, πλαισιώνοντας τη Γωγώ Τσαμπά και τον Γιώργο Γιασεμή!

Φωτογραφία από παλαιότερο δίσκο του Π. Ψωμιάδη.

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει:

Η Νεανική εστία Πελόπης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Κιβωτός του Γένους” σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση “Πελόπια 2018” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πελόπης.

Με μόλις πέντε ευρώ λοιπόν απολαμβάνεις την επιλογή του λαού, τον άνθρωπο που διεκδίκησε ακόμα και την προεδρία της ΝΔ αλλά τα συμφέροντα και οι καταδικαστικές αποφάσεις τον έριξαν στα δύσκολα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που γνωρίζει κόσμο από την περιοχή,  μίλησε στο star και αποκάλυψε ότι θα πει… όχι ένα, ούτε δύο αλλά 10 τραγούδια!

«Το τραγούδι είναι το ψώνιο μου! Θα πω Καζαντζίδη, Διονυσίου… Θα πω γύρω στα 10 τραγούδια! Θα πάω στο πανηγύρι να ανάψω ένα κεράκι και θα τραγουδήσω κιόλας!» μας ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης χαρακτηριστικά.

Τα Πελόπια διοργανώνονται κάθε χρόνο στη Λέσβο προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Εκτός από… πανηγύρι θα γίνουν και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κιβωτός του Γένους», Κώστας Τσακίρης, «όλοι οι καλλιτέχνες και ο κ. Ψωμιάδης συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Ό,τι έσοδα βγάλουμε –αν βγάλουμε -θα δοθούν για τις ανάγκες του χωριού το οποίο έχει λίγους κατοίκους».