ο-ιδιοκτήτης-του-καφενείου-έκρυβε-μια8-101672
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.07.2016 | 08:54

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου έκρυβε μια… σκλάβα του σεξ!

Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου το 16χρονο κορίτσι που εργάζονταν ως σερβιτόρα στο κατάστημα του. Ο 45χρονος χορηγούσε ναρκωτικά στην ανήλικη κοπέλα, και στην συνέχεια την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, σε γειτονιά της Δυτικής Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία συγγενών της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ εξακολούθηση, κατοχή διάθεση και χρήση ναρκωτικών.

Η 16χρονη μαθήτρια πριν από περίπου τέσσερις μήνες έφυγε από το σπίτι της για λόγους που ακόμα η αστυνομική έρευνα δεν έχει διευκρινίσει.

Η 16χρονη βρήκε καταφύγιο στο 45χρονο με τον οποίο ήδη γνωρίζονταν, με την προϋπόθεση να πιάσει δουλειά στο καφενείο του ως σερβιτόρα. Σταδιακά ο 45χρονος άρχισε να βλέπει ερωτικά το κορίτσι, το οποίο όμως αντιδρούσε στα ερωτικά κελεύσματα του εργοδότη της.

Παράλληλα, επειδή δεν είχε πού να μείνει, άρχισε ο 45χρονος να την φιλοξενεί στο σπίτι του.

Τελικά ο 45χρονος βρήκε το τρόπο να καταφέρει να βιάσει την ανήλικη και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, με σκοπό να εθίσει στα ναρκωτικά το παιδί και ουσιαστικά να το καταστήσει υποχείριο του και σκλάβα του σεξ.

Η ανήλικη, πάρα το γεγονός πως έκανε χρήση χασίς με το 45χρονο, συνέχιζε να αντιστέκεται.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso ο 45χρονος έδινε χασίς στο κορίτσι και τελικά κατάφερε να το βιάζει σχεδόν κάθε βράδυ.

Τελικά, το παιδί άρχισε να αγανακτεί κάτω από αυτή την κατάσταση και θέλησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη των απανωτών βιασμών, με αποτέλεσμα να ενημερώσει συγγενικά της πρόσωπα.

Όμως και σε αυτή την περίπτωση και ενώ πήγαν οι συγγενείς της να την πάρουν, ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου τους απείλησε ακόμα και με την ζωή την δική τους και της ανήλικης, και τους έδιωξε.

Αμέσως το συγγενικό περιβάλλον της 16χρονης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας να πάνε στο καφενείο, αλλά και στο σπίτι του 45χρονου. Ο ίδιος συνελήφθη, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 110 γραμμαρίων.