νέο-γήπεδο-της-αεκ-την-επόμενη-εβδομάδ-26574
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.07.2017 | 08:00

Νέο γήπεδο της ΑΕΚ: Την επόμενη εβδομάδα η άδεια κατασκευής

Ξεκάθαρος και απόλυτα αποφασισμένος να κάνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το αφεντικό της Ενωσης βρέθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και προαννείγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» θα έχει στα χέρια της την άδεια κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια από το αρμόδιο υπουργείο, ενώ ξεκαθάρισε σε όλους ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο της.

Η τοποθέτηση Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ:

«Θεώρησα σκόπιμο σήμερα να παραβρεθώ. Πρέπει όλοι μας να μάθετε τι ακριβώς γίνεται που έχουμε φτάσει και ειλικρινά σας λέω πως είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ισως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Θέλω να καταγγείλω στον κόσμο της ΑΕΚ όσα έχουμε τραβήξει τέσσερα χρόνια τώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόσο πάθος, τόσο μανία και κακία να κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε τόσα χρόνια. Είναι διεφθαρμένα άτομα. Την άλλη έλεγαν ότι το γήπεδο είναι του Μελισσανίδη, την άλλη ότι έχει στίβο, την άλλη ότι δεν έχει κλειστό για τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αυτός ο σύλλογος χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. Κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ αντί να εισπράττουμε πληρώνουμε. Καλύτερα να παίζαμε εκτός έδρας.Είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε. Χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, γιατί κακά τα ψέματα με το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η περσινή ομάδα θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης που θα βάλει τα χρήματα και από την μια έχω τον Δήμαρχο που λέει θα του πάρουμε το Άλσος και την άλλη 7-8 τρελούς που μας κυνηγάνε. Θα βάλω τις φωτογραφίες τους στο γήπεδο για να βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ. Ποτέ δεν μπόρεσα ότι ΑΕΚτζήδες, μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να κυνηγάνε με τόση μανία το γήπεδο. Δεν τους ξέρω αλλά θα τους κατονομάσω έναν -έναν» σχολίασε και ξεκίνησε να διαβάζει τα ονόματα τους . Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει».

Ο Μελισσανίδης εν συνεχεία μίλησε για τα… παλιά αναφέροντας «Επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν εμένα, τα έχουν βάλει με τον Αλέξη Αλεξίου. Τον τρέχουν στους εισαγγελείς. Όταν η ΑΕΚ έπεσε στην Γ’ Εθνική έπρεπε να συνεργαστούμε με την Ερασιτεχνική, τα έσοδα που είχε το ποδόσφαιρο πέρναγαν στην Ερασιτεχνική και πήγαν τώρα αυτοί οι κύριοι και ρωτάνε που πήγαν τα λεφτά και πάμε τώρα στους εισαγγελείς για να αποδείξουμε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε.Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ».

Ο project manager της «Αγιάς Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος στην ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τόνισε ότι η Ενωση βρίσκεται πολύ κοντά στην άδεια κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ για την άδεια. Μένουν λίγες ημέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την τελευταία φορά και έκανα λάθος αλλά αυτή την φορά είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ ειλικρινά τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι πουν έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες.

Αμέσως μετά έκανε παρέμβαση ο Μελισσανίδης αναφέροντας «Επίσης τεράστια προσπάθεια κάνει ο κ. Φλαμπουράρης γιατί αν δεν ήταν αυτός θα μας είχαν πάρει και το χωράφι».

«Ο αγώνας που κάνουμε δεν έχει τελειώσει. Από την ημέρα που πάρουμε την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα, θα έχουμε άλλα δύο χρόνια μπροστά μας. Έχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο. Θα απευθυνθώ για μια ακόμη φορά στον Δήμο, ο οποίος έχει τελεσίδικη απόφαση για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων, να βάζει εμπόδια στο γήπεδο αντί να κάνει αυτό που οι νόμοι επιτάσσουν. Να έρθει επιτέλους ο Δήμος να συνεργαστεί και να αγκαλιάσει το έργο γιατί είναι μονόδρομος» κατέληξε λέγοντας » σχολίασε ο κ. Ανδριόπουλος.

Μετά από ερώτηση ο κ. Ανδριόπουλος απάντησε για την υπογειοποίηση: «Το έργο της υπογειοποίησης έχει πάρει το δρόμο του και βρίσκεται στην διαδικασία έγκρισης. Όταν τελειώσει η ΑΕΚ θα δωρίσει την οριστική μελέτη στην περιφέρεια και το έργο θα έχει τελειώσει πριν τελειώσει το γήπεδο. Αυτό θα μπει στις διαδικασίες δημοσίου».