νέες-αποκαλύψεις-για-το-19χρονο-μοντέλο-415233
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.12.2017 | 18:00

Νέες αποκαλύψεις για το 19χρονο μοντέλο-Τι είπε ο πρώην σύντροφός της

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο πρώην σύντροφος του μοντέλου, μίλησε για τη συμπεριφορά της νεαρής πριν φύγει για …σπουδές στην Καλαμάτα.

«Όταν είδα στο ίντερνετ τη φωτογραφία από τη σύλληψή της με την κουκούλα και ότι επρόκειτο για 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, κόρη αστυνομικού, κατάλαβα ότι είναι η Ειρήνη. Έχασα όλο τον κόσμο», δήλωσε στην εφημερίδα ο 31χρονος πρώην σύντροφος της νεαρής, με την οποία διατηρούσαν σχέση για περίπου ένα χρόνο και μάλιστα συζούσαν.

Όπως ανέφερε ο Στράτος, η Ειρήνη είναι ένα καλοκάγαθο και άπειρο κορίτσι, το οποίο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.

«Η Ειρήνη δεν είναι και τόσο έμπειρη κοπέλα και οποιοσδήποτε θα μπορούσε πολύ εύκολα να την παρασύρει. Έμπλεξε από την αφέλειά της. Κάποιος την πλησίασε, της αφιέρωσε χρόνο, της… φούσκωσε τα μυαλά και εκμεταλλεύτηκε τα όνειρά της. Είχε όνειρο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ ή να γίνει αεροσυνοδός. Παρ’ όλα αυτά, το μόνο ταξίδι που είχε κάνει μέχρι τότε ήταν να πάει στην Καλαμάτα για σπουδές, όπως είχε πει σε φίλους της. Τώρα στη Μυτιλήνη λένε ότι κατέστρεψε τη ζωή της για 13,5 ευρώ, όσο έλεγε ότι κόστισε το ταξίδι που δήθεν κέρδισε», αποκάλυψε ο πρώην σύντροφός της.

Ο 31χρονος είναι πεπεισμένος ότι η Ειρήνη δεν γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά: «Δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση. Όχι μόνο εξαιτίας του χαρακτήρα της, αλλά και λόγω της οικογένειάς της. Ο πατέρας της σώζει ζωές μέσα από το επάγγελμα του αστυνομικού και την τήρηση των νόμων, ενώ η μητέρα της είναι νοσοκόμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έμπλεκε εν γνώσει της. Η Ειρήνη μόνο τσιγάρο έκανε και αυτό μετρημένα. Δεν ήταν εθισμένη ούτε στα ποτά ούτε στα ξενύχτια. Με ένα ποτό καθόταν όλο το βράδυ όταν βγαίναμε. Στη δουλειά της ήταν πολύ τυπική είτε στο κατάστημα ρούχων όπου δούλευε ως πωλήτρια, είτε στην καφετέρια ως σερβιτόρα, είτε στο βενζινάδικο. Πήγαινε μισή ώρα νωρίτερα από το ωράριό της για να προετοιμαστεί. Και όσο καιρό ήμασταν μαζί, δεν υπέπεσε ποτέ στην αντίληψή μου κάποια περίεργη συνομιλία ή κάποιος περίεργος φίλος».