νέες-ανατριχιαστικές-λεπτομέρειες-γ-44800
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.04.2017 | 18:50

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Στέλλας

Συγκλονίζει η υπόθεση δολοφονίας της μικρής Στέλλας Εικοσπεντάκη. Ο πατέρας της, ο οποίος ομολόγησε ότι τη σκότωσε, είχε δηλώσει αρχικά την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Στη συνέχεια όμως, έπεφτε σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 61χρονος έπαιρνε βαριά αντικαταθλιπτικά χάπια καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως, ενώ ζήτησαν να εξεταστεί το δίδυμο αδελφάκι της μικρής Στέλλας. Ο μικρός είπε στον ψυχολόγο “μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μας και άρπαξαν την αδελφούλα μου”, πράγμα που έδειχνε ότι ο πατέρας το είχε “δασκαλέψει” να πει το σενάριο που έλεγε και ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Όπως περιέγραψε ο άνδρας έβαλε τη μικρή στο μπάνιο και προσπάθησε να την πλύνει, αλλά το παιδί αντιδρούσε και έκλαιγε. Τότε, είπε την έσφιξε δυνατά στην αγκαλιά του και της έκλεισε το στόμα με την παλάμη του. Λίγο αργότερα, η μικρή σταμάτησε να κινείται. Στη συνέχεια, την τύλιξε με την αγαπημένη της κόκκινη κουβερτούλα και έβαλε το άψυχο σώμα της σε σακούλα σκουπιδιών. Περπάτησε ενάμισι χιλιόμετρο και άφησε τη σακούλα μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων και επέστρεψε στο σπίτι. Η σορός του 6χρονου κοριτσιού, βρέθηκε σε κάδο λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο 61χρονος που οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της περιύβρισης νεκρού που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το σύνηγόρο του, ζήτησε να εξεταστεί από νευρολόγο και ψυχίατρο υποστηρίζοντας ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει αγωγή γι’ αυτό.

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης, είναι η μητέρα της μικρής, η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο έπειτα από χειρουργική επέμβαση.

Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της μικρής Στέλλας μιλώντας σε ιστοσελίδα, είπε : «Είναι ασύλληπτο αυτό που μου συμβαίνει. Δεν γνώριζα τίποτα».

Επίσης, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης μιλώντας σε ιστοσελίδα λέει ότι «ο θάνατος της μικρής Στέλλας ήταν ασφυκτικός. Ο πατέρας της, της έκλεισε τη μύτη και το στόμα αλλά δεν φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε κάποια βία».