νέα-στοιχεία-από-αυτόπτη-μάρτυρα-για-τ-428306
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.12.2017 | 11:11

Νέα στοιχεία από αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη (βίντεο)

Στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου Βούλας σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της 24ης Δεκεμβρίου, όταν οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο.

Μετά το 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρίσκεται σε καταστολή και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει δείγματα επιδείνωσης.

Η σύζυγός του και τα συγγενικά του πρόσωπα δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του και καθώς επιθυμούν να μη δοθεί περαιτέρω έκταση στο θέμα δεν θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν όπως είχε αναφερθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί δεν σκέφτονται να τον «βγάλουν» από την καταστολή ακόμα, καθώς είναι σχετικά νωρίς για την κατάστασή του.

Την ίδια στιγμή, νέες πληροφορίες για το τροχαίο είδαν το φως το φως της δημοσιότητας με έναν αυτόπτη μάρτυρα να μιλά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Δεν κουνιόταν καθόλου τα πρώτα πέντε λεπτά και μετά είχε σπασμούς. Για κάποια δευτερόλεπτα καταλάβαινε τι του λέγανε» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας που έμεινε εκεί μέχρι τη στιγμή που το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο του ατυχήματος για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ίδια, ο οδηγός του λεωφορείου εκείνη την ώρα ήταν μέσα στο όχημά του και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 Πηγή: topontiki.gr