νέα-δρομολόγια-σε-ελληνικές-περιοχέ-73074
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.12.2016 | 09:48

Νέα δρομολόγια σε ελληνικές περιοχές θα προσθέσει η easyJet

Tέσσερα νέα δρομολόγια από Ρόδο προς Αμβούργο και Λούτον του Λονδίνου, από Πρέβεζα προς Μάντσεστερ και από την Κεφαλονιά προς Μπρίστολ θα προσθέσει από την άνοιξη και το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία easyJet.

Επιπλέον, η χωρητικότητα θέσεων που προσφέρεται από και προς τους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 7% το 2017, προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες, ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές, καθώς και ταξιδεύοντας περισσότερους επισκέπτες σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδος.

Οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη Α320 της Airbus, ενώ εισιτήρια βρίσκονται προς πώληση στο easyjet.com, με την εφαρμογή στο κινητό ή GDS . Ο Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδα σήμερα, διαθέτοντας περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια θέσεις προς και από την Ελλάδα το 2017, καθώς και τέσσερις ελκυστικές νέες διαδρομές.

Η easyJet έχει δεσμευτεί να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά για όλους. Επίσης, κάθε σεζόν έχουμε αποφασίσει να προσθέτουμε νέες πτήσεις σε προορισμούς που οι επιβάτες/πελάτες μας υποδεικνύουν ότι θέλουν να επισκεφθούν, οπότε είμαστε σίγουροι ότι οι νέες γραμμές αυτές θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές»