η-νέα-δυνατότητα-του-instagram-που-λύνει-χέρι-58326
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.02.2017 | 21:39

Η νέα δυνατότητα του Instagram που λύνει… χέρια

Tο Instagram ανακοίνωσε επίσημα την ενημέρωση της εφαρμογής για Android και IOS λογισμικά η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μέχρι και δέκα φωτογραφίες και βίντεο ανά δημοσίευση. Οι followers θα είναι σε θέση να μετακινούνται μεταξύ των εικόνων με έναν πολύ εύκολο τρόπο.

Το Instagram ανακοίνωσε ότι η εγκατάσταση της ενημέρωσης έχει ήδη ξεκινήσει και ενώ οι χρήστες μέχρι τώρα μπορούσαν να μοιραστούν μόνο μια φωτογραφία ή ένα βίντεο ανα δημοσίευση, πλέον τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν ολόκληρη την εμπειρία τους μέσο μόνο ενός post.

Η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν μέχρι και δέκα φωτογραφίες και βίντεο σε μια ενιαία δημοσίευση. Επιπλέον, για να ολοκληρωθεί η αλλαγή αυτή, η πλατφόρμα πρόσθεσε και ένα νέο εικονίδιο στην οθόνη μεταφόρτωσης που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν άμεσα ποιες φωτογραφίες και βίντεο επιθυμούν να μοιραστούν.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να κρατήσουν παρατεταμένα πατημένες τις εικόνες προκειμένου να καθοριστεί η σειρά τοποθέτησης τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εφαρμογής φίλτρου στις εικόνες που πρόκειται αν μοιραστείτε.