ναύπακτος-τουλάχιστον-τέσσερις-κλοπ-446583
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.03.2018 | 11:51

Ναύπακτος: Τουλάχιστον τέσσερις κλοπές είχε κάνει η οικογενειακή σπείρα

Τέσσερις κλοπές έχουν «χρεώσει» ως τώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας στον πατέρα και τους δυο ανήλικους γιους του που συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Ναύπακτο και την Πάτρα, αλλά συνεχίζουν τις έρευνες καθώς εκτιμούν ότι η οικογενειακή σπείρα έχει εμπλακεί και σε άλλες παρόμοιες.

Η τελευταία «δουλειά» του 43χρονου… στοργικού πατέρα με τη βοήθεια των γιων του που είναι μόλις 14 και 13 χρόνων, ήταν η διάρρηξη στο σπίτι ενός 38χρονου στη Ναύπακτο, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας 700 ευρώ. Η κλοπή οδήγησε στην ταυτοποίησή τους και συνελήφθησαν μαζί με την 36χρονη μητέρα των δυο παιδιών που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, όπως και ο πατέρας, που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές μαζί με τα παιδιά. Έτσι, οδηγήθηκαν… οικογενειακώς στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου!

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι πατέρας και γιοι είχαν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές στη Ναύπακτο. Συγκεκριμένα, είχαν «βουτήξει» μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό από κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου, το απόγευμα του Σαββάτου, 40 ευρώ από ένα σπίτι στις 26 Νοεμβρίου και μικρό χρηματικό ποσό από το σπίτι μιας γυναίκας τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, επειδή το διάστημα μεταξύ των κλοπών είναι αρκετά μεγάλο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν διαπράξει και άλλες και συνεχίζουν την έρευνα.