ν-σμύρνη-ομολόγησε-η-22χρονη-γέννησε-μό-324053
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.04.2018 | 08:19

Ν. Σμύρνη: Ομολόγησε η 22χρονη -Γέννησε μόνη στη μπανιέρα & πέταξε το μωρό

Ομολόγησε ότι πέταξε το λίγων λεπτών μωρό της στην ακάλυπτο, η 22χρονη μητέρα στη Νέα Σμύρνη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να λύσουν χθες το μυστήριο με το μωρό που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων.

Η μητέρα του παιδιού είναι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρέθηκε το νεκρό μωρό. Φοιτήτρια, 22 ετών, μένει μαζί με τη μητέρα της και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη παρά την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Μάλιστα η 22χρονη φοιτήτρια σε ΙΕΚ της Καλαμάτας, η οποία φέρεται να μετακινήθηκε στην Αθήνα λίγο καιρό πριν γεννήσει, κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της τόσο από την μητέρα της όσο και από τον πατέρα του παιδιού. ​Η ίδια είπε πως προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά έτσι ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό και να μην κινεί υποψίες.

Η 22χρονη προσήθχη χθες και αφού έγινε και η εξέταση DNA και ταυτοποιήθηκε, ομολόγησε τις πράξεις της.

Η νεαρή γέννησε μόνη της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου, μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με την μητέρα της. Στη συνέχεια έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι και στη συνέχει το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο.

Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση είναι εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, θα της ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.