μυστήριο-με-70χρονο-που-έχει-εξαφανιστε-433650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2018 | 11:14

Μυστήριο με 70χρονο που έχει εξαφανιστεί στην Κρήτη

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 70χρονου από τα Σφακιά της Κρήτης. Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί 7 Μαρτίου του 2018, όταν την τελευταία φορά, πήγε στο κοπάδι του και από τότε δεν είχε δώσε σημεία ζωής.

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολύμηνες και ενδελεχείς έρευνες, συνέλαβαν δύο άτομα στα Σφακιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς αν και δεν έχει βρεθεί η σορός του άτυχου 70χρονου, θεωρείται πια βέβαιο οτι έχει δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 44 και 39 ετών, διέμεναν στα Σφακιά και γνώριζαν τον άτυχο ηλικιωμένο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που όπλισε το χέρι τους για να δολοφονήσουν και στη συνέχεια να εξαφανίσουν το πτώμα του 70χρονου όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Η αστυνομία κατέληξε στα ίχνη των δύο δραστών αξιοποιώντας πληροφορίες, οπτικό υλικό, αντικείμενα και ευρήματα που σχετίζονται με το έγκλημα και την εξαφάνιση του ηλικιωμένου, τα οποία βρέθηκαν σε σημεία που επισκέπτονταν οι συλληφθέντες.

Σήμερα, στις 10 το πρωι οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 70χρονου οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.