μεθυσμένος-αντιδήμαρχος-έβρισε-αστυ-323133
ΔΗΜΟΙ | 23.10.2017 | 10:23

Μεθυσμένος αντιδήμαρχος έβρισε αστυνομικούς και συνελήφθη

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη την Κυριακή σε μεγάλη πόλη της Θεσσαλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων προχώρησαν στη σύλληψη του αντιδημάρχου, με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της μέθης.

Ο συλληφθείς φέρεται να πρωταγωνίστησε σε «θερμό» φραστικό επεισόδιο, απευθυνόμενος σε αστυνομικούς του Τμήματος, με αφορμή την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε δρόμο της πόλης.

Ειδικότερα ο αντιδήμαρχος άρχισε να καθυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να του βάλουν χειροπέδες. Όταν δε του έκαναν αλκοτέστ, διαπίστωσαν ότι ο  είχε καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά σε όριο αρκετά πάνω από το επιτρεπόμενο. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και από την δεύτερη μέτρηση που έγινε λίγο αργότερα.

Έτσι, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.