μεσολόγγι-για-ληστείες-και-βιαιοπραγ-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.05.2018 | 11:05

Μεσολόγγι: Για ληστείες και βιαιοπραγίες συνελήφθησαν νεαροί κακοποιοί

Ληστείες, κλοπές, τραυματισμοί και κατοχή όπλων ήταν λίγες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν δυο νεαροί τσιγγάνοι οι οποίοι αναζητούνταν από μέρες, καθώς ο ανακριτής Μεσολογγίου είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους. Τελικά, συνελήφθησαν και οι δυο μέσα σε λίγες ώρες από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο 21χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Την Πρωτομαγιά είχε συμμετάσχει σε συμπλοκή μεταξύ τσιγγάνων στο Μεσολόγγι, είχε διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια και είχε ξαφρίσει μια 68χρονη γυναίκα που έκανε υπαίθριο εμπόριο στο Νιοχώρι. Στις 12 Μαρτίου είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε σπίτια και είχε ληστέψει έναν πεζό με την απειλή όπλου.

Συνεργός του στη ληστεία και τις κλοπές ήταν ο 17χρονος σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα και συνελήφθη μετά από έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί. Μάλιστα, και οι δυο κατηγορούνται και για την κλοπή ενός αυτοκινήτου στις 18 Απριλίου. Έτσι, κρατούνται ώσπου να απολογηθούν.