μεγάλη-περιπέτεια-για-επιβάτες-πτήση-106864
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2016 | 19:12

Μεγάλη περιπέτεια για επιβάτες πτήσης Αθήνας – Νέας Υόρκης

Μεγάλη περιπέτεια με πολλές εντάσεις και λιποθυμίες έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της United Airlines από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Το θρίλερ για τους ανθρώπους που επιβιβάστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (για την ακρίβεια στις 13:08) στο Airbus A330 της πτήσης 125 της United Airlines, ξεκίνησε περίπου μια ώρα μετά την απογείωση, όταν το αεροσκάφος παρουσίασε διαρροή κηροζίνης. Με την εμφάνιση της βλάβης οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να διορθωθεί η βλάβη.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με altsantiri.gr, προσγειώθηκε στις 16:32 και αφού έγιναν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και οι επισκευές, προγραμματίστηκε εκ νέου η πτήση για το μεσημέρι της Δευτέρας. Ωστόσο, η περιπέτεια τον επιβατών συνεχίστηκε, καθώς, όπως αποδείχθηκε, το αεροσκάφος παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα, με το πλήρωμά του να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα την ώρα που αυτό βρισκόταν πάνω από τη Μύκονο.

Όπως είναι φυσικό, ο εκνευρισμός δεν έλειψε, όπως δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες από τον φόβο των επιβατών. Πολλοί από τους επιβαίνοντες, μάλιστα, αποφάσισαν να μην κατέβουν από το αεροσκάφος μέχρι να έρθει εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας, ώστε να διαπραγματευθούν την αποζημίωσή τους για τη μεγάλη ταλαιπωρία που ζουν.