ληστές-μπήκαν-σε-σπίτι-αστυνομικού-κα-433650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2018 | 12:34

Ληστές μπήκαν σε σπίτι αστυνομικού και την πάτησαν

Το σπίτι ενός αστυνομικού στο χωριό του Αγίου Κήρυκα στη Ζάκυνθο έβαλαν στο μάτι την περασμένη Κυριακή δύο ληστές. Οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν το σπίτι γιατί μπήκαν την ώρα που το ζευγάρι και τα παιδιά του απουσίαζαν.

Για να μπουν στο εσωτερικό έσπασαν την κεντρική πόρτα και μπήκαν σε αρκετά από τα δωμάτια, τα οποία έκαναν στην κυριολεξία άνω -κάτω, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα, κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όμως, τα λίγα λεπτά που έμειναν μέσα στο σπίτι για να κλέψουν δεν πρόλαβαν να βρουν τίποτα, καθώς έσπευσε ο ιδιοκτήτης που είναι εν ενεργεία αστυνομικός, αλλά εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Προσπάθησε να τους καταδιώξει, αλλά οι δύο κλέφτες τράπηκαν σε φυγή. Ο ένας από αυτούς, στην προσπάθειά του να φύγει, πήδηξε από την μπαλκονόπορτα στην αυλή, από ύψος δύο μέτρων και χτύπησε το πόδι του.

Ο αστυνομικός κατάφερε να τον φτάσει και να τον ακινητοποιήσει, ενώ λίγο αργότερα έφθασαν οι άνδρες της Ασφάλειας και τον συνέλαβαν. Όμως ο κλέφτης είχε χτυπήσει το πόδι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δεύτερος δράστης πρόλαβε και έφυγε και αναζητείται.