λεμεσός-νεαρός-βρέθηκε-σε-κωματώδη-κα-363420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.06.2018 | 12:48

Λεμεσός: Νεαρός βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση λόγω ναρκωτικών

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύεται ανήλικος, ο οποίος φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο Σύρων, ηλικίας 28 και 39 ετών.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός, το βράδυ της Δευτέρας, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας.

Από μαρτυρίες και στοιχεία, διαπιστώθηκε πως ο νεαρός έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών που φέρεται να προμηθεύτηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αστυνομικοί, έπειτα από έρευνες σε καφετέρια που σύχναζε ο νεαρός, εντόπισαν τον 28χρονο Σύρο, η περιγραφή του οποίου μοιάζει με αυτήν που δόθηκε στην αστυνομία για το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον ανήλικο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης, 9 γραμμάρια ναρκωτικού mdma, 19,5 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στο χώρο έφτασε και ο διαχειριστής της καφετέριας, ένας 39χρονος Σύρος και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του για υπόθεση ναρκωτικών.