κρήτη-σε-δωμάτιο-ξενοδοχείου-έκρυβαν-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.05.2018 | 14:20

Κρήτη: Σε δωμάτιο ξενοδοχείου έκρυβαν κοκαΐνη, χασίς και όπλο

Έκπληκτοι έμειναν οι τουρίστες που παραθερίζουν σε ένα ξενοδοχείο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, όταν είδαν πάνοπλους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου να εισβάλλουν στο δωμάτιο στο οποίο διέμεναν ένας 30χρονος Αλβανός και μια 25χρονη Ελληνίδα.

Το ζευγάρι βγήκε με χειροπέδες από το δωμάτιο καθώς, κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης που οργανώθηκε ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, η έρευνα αποκάλυψαν ότι είχαν στην κατοχή τους συνολικά 41,63 γραμμάρια κοκαΐνης, 82,61 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 880 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη στην κατοχή των δραστών μια πλαστή ιταλική ταυτότητα , ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα πιστόλι με γεμιστήρα, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο Αλβανός και η Ελληνίδα σύντροφός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για αδικήματα των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και πλαστογραφία.