κρήτη-αποτρόπαιο-θέαμα-βρήκαν-σουβλ-8680
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.09.2017 | 10:58

Κρήτη: Αποτρόπαιο θέαμα-Βρήκαν “σουβλισμένο” σκύλο (φωτο)

Μπροστά σε ένα απολύτως αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα στην Κρήτη, η οποία και βρήκε στην περιοχή του Ηρακλείου “σουβλισμένο” ένα σκυλάκι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, υπέκυψε στα τραύματα που του δημιούργησε σύρμα που έσχισε κόκκαλα, έντερο και άλλα όργανα στο εσωτερικό του σώματος του, αφού όπως δείχνουν τα στοιχεία κάποιος προσπάθησε να το “σουβλίσει”.

Η γυναίκα που το εντόπισε το πήγε στον κτηνίατρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ενδεικτική της βιαιότητας που είχε δεχθεί το σκυλάκι είναι η μαρτυρία της γυναίκας που το εντόπισε:

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο» είπε η κτηνίατρος στην αναγνώστριά μας, εμφανώς σοκαρισμένη…

Προχωράς στο δρόμο στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά και βλέπεις ένα μικρό σκυλάκι να περιφέρεται με ένα σύρμα να κρέμεται από την κοιλιά του. Προσπαθείς με καλοπιάσματα και φαγητό να το πλησιάσεις μήπως μπορέσεις να το βοηθήσεις. Το πιάνεις και δε μπορείς από τις πληγές να καταλάβεις που είναι το σύρμα. Το λόγο έχει ο κτηνίατρος ο οποίος ανακαλύπτει ότι το δύστυχο αυτό πλάσμα έχει διαμπερή τραύματα (το έχουν σουβλίσει, δις μάλιστα).

Ο σκοπός επετεύχθη και το δύστυχο αυτό πλάσμα δεν τα κατάφερε να επιβιώσει (τρυπημένο νεφρό, κόκαλο και έντερα)… Αυτό το είδος που σκοτώνει για χόμπι και ευχαρίστηση και όχι από ανάγκη για επιβίωση, είναι ένα είδος που δυστυχώς για μας τους ανθρώπους, έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ούτε άνθρωπος ούτε κτήνος, οι 2 λέξεις αυτές δεν του αξίζουν. Το μόνο που εύχομαι είναι να εξαλειφθεί και να πάψει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας γιατί πραγματικά νοιώθω πολύ περίεργα να ζω ανάμεσά του…», σημείωσε.