κρήτη-40χρονος-υποδυόταν-ανιψιό-του-σμα-15926
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.08.2017 | 09:57

Κρήτη: 40χρονος υποδυόταν ανιψιό του Σμαραγδή για να γυρίζει πορνό

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σπείρας, που υποσχόταν διαγραφή οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ένας 40χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, που μένει μόνιμα στη Ρόδο, εμφανιζόταν και ως ανιψιός του πασίγνωστου σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή, προκειμένου να παρασύρει γυναίκες σε δωμάτια, με το δέλεαρ της πρόσληψης τους σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ για να τις πείσει σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, κατηγορείται και για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ενόρκως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια 36χρονη ελεύθερη επαγγελματίας, τον Μάιο του 2017, μια φίλη της την ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με έναν άνδρα, ο οποίος εφέρετο ως πρωταγωνιστής σε Τουρκικό σίριαλ, ο οποίος μάλιστα, της είχε προτείνει να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του.

Η φίλη της 36χρονης δεν επιθυμούσε να περάσει από οντισιόν και της πρότεινε να δοκιμάσει η ίδια.

Αφού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο, στην πορεία δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της συστήθηκε ως Δημήτρης Σμαραγδής, ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Συναντήθηκε στην πορεία μαζί του σε μια καφετέρια της πόλεως Ρόδου και εκεί την ενημέρωσε ότι υπήρχε ρόλος στην ταινία για μια γυναίκα, που θα υποδύεται την αδελφή της πρωταγωνίστριας.

Αρχικά, την είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να γίνουν δοκιμαστικά γυρίσματα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και τελικώς κατέληξαν σε ένα σαφώς υποδεέστερο.

Όταν μετέβησαν στο δωμάτιο εκεί της ζήτησε, στο πλαίσιο πάντα της… oντισιόν, να τον φιλήσει, να παριστάνουν ότι έχουν ερωτική επαφή με τα ρούχα τους και τέλος να υποδυθούν έναν βιασμό!

Ο εμφανιζόμενος ως συγγενής του διάσημου σκηνοθέτη φέρεται να έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την 36χρονη, προσπαθώντας να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία της.

Είπε μάλιστα στην κοπέλα ότι θεωρεί ότι είναι κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά εκείνη τον αρνήθηκε, διότι δεν ήθελε να γυρίσει ερωτικές σκηνές. Του πρότεινε έτσι να συμμετέχει με δεύτερο ρόλο στην ταινία και εκείνος δεν δέχτηκε, με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν ότι θα έβρισκε μια άλλη γυναίκα που να της μοιάζει για να την «ντουμπλάρει», όποτε θα γύριζαν σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Αναζητώντας η 36χρονη βρήκε μια γνωστή της με την οποία μετέβησαν στο ίδιο ξενοδοχείο και συναντήθηκαν εκ νέου με τον «παραγωγό».

Εκεί, έγινε νέα οντισιόν με το ίδιο περιεχόμενο, με την άλλη κοπέλα, η οποία δέχτηκε να συμμετέχει φορώντας τα εσώρουχα της. Στα γυρίσματα όμως δεν ήταν άνετη και ο… «παραγωγός» της ζήτησε να μεταβεί εκ νέου στο ξενοδοχείο για νέα oντισιόν αυτή τη φορά μόνη της.

Η 36χρονη φέρεται να την απέτρεψε, γιατί άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά η κοπέλα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.

Κλαίγοντας ενημέρωσε την 36χρονη, ότι ο δήθεν «παραγωγός» ταινιών είχε αποπειραθεί να την βιάσει.

Η 36χρονη διαπίστωσε, ύστερα από επικοινωνία με το γραφείο του διάσημου σκηνοθέτη, ότι επρόκειτο για απάτη, ότι δεν είχαν προγραμματιστεί γυρίσματα για σήριαλ και πολύ περισσότερο ότι άτομο με στοιχεία Δημήτρης Σμαραγδής δεν υπάρχει.

Αναγνώρισε μάλιστα τον 40χρονο κατηγορούμενο ως το άτομο εκείνο που την εξαπάτησε και ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Δημοκρατική