κρίσιμες-οι-επόμενες-ώρες-για-τον-αγγε-428306
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.12.2017 | 08:57

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Αγγελίδη -Τι λένε οι γιατροί, νέα στοιχεία

Δυστυχώς αυτη την εποχή συμβαίνουν πολλά «κακά» στους δρόμους. Ένα απο αυτά μας απασχολεί πολύ τις τελευταίες ώρες. Ποια τα μέχρι τώρα στοιχεία;

Ο Αγγελίδης ΔΕΝ είχε πιεί.  Ο Άγγελίδης ΔΕΝ φορούσε κράνος. Ο Αγγελίδης έτρεχε αρκετά αλλα παρ’ όλα αυτά προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση. Δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο και μέχρι αυτη την ώρα παλεύει να μείνει στη ζωή. Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη.

Οι αστυνομικοί περιμένουν απο τους πραγματογνώμονες να ελέγξουν αν στο σημείο υπήρχαν λάδια μηχανής και το σημαντικότερο;

Να πάρουν στα χέρια τους το υλικό απο τις κάμερες της τροχαίας-τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας-για να διαπιστώσουν το πώς έγινε το συμβάν αλλά και το άν ο οδηγός έκανε τελικά τον απότομο ελιγμό χωρίς να ανάψει φλάς.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr.

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε ο στενός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο και από εκείνη την ώρα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της οικογένειάς του.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Τουλάχιστον η χθεσινή ενημέρωση αυτό λέει. Κάθε μέρα που δεν είναι άσχημη, είναι καλύτερη. Επειδή το περιστατικό είναι πολύ βαρύ και το χτύπημα πολύ σοβαρό, οι κρίσιμες ημέρες είναι μία εβδομάδα» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το έμαθα από έναν κοινό μας φίλο δύο τρεις ώρες αφού έγινε. Πήγα στο Ασκληπιείο την ώρα που βγήκε ο χειρουργός για να μιλήσει στους συγγενείς του και είδα την έκφρασή του και άκουσα από πρώτο χέρι αυτά που είπε, ότι είναι σοβαρά, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση και ότι είναι πολύ σφοδρό το χτύπημα, ότι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε…».