κουκουλοφόροι-επιτέθηκαν-στον-μιλτι-492360
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.06.2018 | 20:02

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (βίντεο)

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, είδε το απόγευμα της Πέμπτης, 07.06.2018, περισσότερους από 10 κουκουλοφόρους να επιτίθενται στο γραφείο του. Την… ανακοίνωση έκανε ο ίδιος. «Μόλις δέχθηκα επίθεση απο κουκουλοφορους στο γραφείο μου» έγραψε στο Twitter. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο με την επίθεση των αγνώστων. Διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, αλλά είναι ενδεικτικό. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα προφανώς από κινητό τηλέφωνο. Δείχνουν περισσότερους από δέκα αγνώστους να βρίσκονται στην είσοδο του γραφείου. Επικρατεί ο… κακός χαμός, με τους αγνώστους να φωνάζουν, ενώ επίσης ακούγονται έντονοι θόρυβοι, σαν κάτι να χτυπούν. Στο δρόμο φαίνονται επίσης τα τρικάκια που οι άγνωστοι πέταξαν.

Μιλώντας στο iefimerida.gr ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης περιέγραψε το περιστατικό. «Οι μισοί ανέβηκαν μέχρι το γραφείο μου και έγραψαν το σύνθημα «Αλληλεγγύη» στον τοίχο, οι άλλοι έμειναν από κάτω. Εβριζαν χυδαία και απειλούσαν: «Θα σας κάψουμε!».

Οι κουκουλοφόροι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μόνο αφού ο φρουρός του βουλευτή πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι εγκλωβίστηκαν στο γραφείο και όπως δηλώνει ο πρώην υπουργός, αναγκάστηκε να τους ανοίξει την πόρτα για να φύγουν.