κινητοποιήσεις-βροχή-και-ουρές-στους-40714
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2017 | 10:11

Κινητοποιήσεις, βροχή και ουρές στους δρόμους της Αθήνας (Live η κίνηση)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο συναντάται από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, αφενός λόγω της βροχής και αφετέρου λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία:

AdTech AdΑυξημένη είναι η κυκλοφορία και στη Μεσογείων στο ρεύμα εισόδου, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στη Θηβών, την Πέτρου Ράλλη και την Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από Αμφιθέας προς ΣΕΦ. Επίσης, στην Αθηνών – Λαμίας στην έξοδο από τον κόμβο του ΣΕΦ έως Αχαρνών και στην είσοδο, από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Tα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία είχαν τραβήξει χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας ξανακυκλοφόρησαν στους αθηναϊκούς δρόμους στις 9 το πρωί. Τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργούν ως τις 4 το απόγευμα, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα αποσυρθούν στα αμαξοστάσια στις 9 το βράδυ. Αντιθέτως, οι εργαζόμενοι σε τρένα, προαστιακό και τα δρομολόγια του Μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας ως το αεροδρόμιο, είναι σε 24ωρη απεργία. Δεμένα τα πλοία καθ’ όλο το 24ωρο, τρίωρη στάση εργασίας (11 π.μ. – 3μ.μ.) από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δείτε εδώ ζωντανά την κίνηση στους δρόμους

LIVE η Κίνηση