κεφαλονιά-πεθερός-και-νύφη-νεκροί-σε-δ-363420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.03.2018 | 13:21

Κεφαλονιά: Πεθερός και νύφη νεκροί σε δυστύχημα με τρακτέρ

Εχθές (Τρίτη 20.03.2018), το απόγευμα, στην περιοχή Κοντογεννάδα Κεφαλληνίας γεωργικός ελκυστήρας (τρακτερ), που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε. Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός, του 85χρονου οδηγού καθώς και μιας ακόμη 64χρονης ημεδαπής η οποία επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλικής Κεφαλληνίας.

Τα παραπάνω αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε για το τραγικό συμβάν η ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων, ενώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου, η 64χρονη ήταν νύφη του 85χρονου, τους οποίους και απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το όχημα που τους είχε καταπλακώσει, αλλά, παρά το γεγονός, ότι έσπευσε έγκαιρα επιτόπου, ήταν, ήδη πολύ αργά, για τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε, βάσει των ίδιων πληροφοριών, κατά την επιστροφή τους από αγροτικές εργασίες, όταν από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, το τρακτέρ έφυγε από το τσιμεντένιο δρόμο που κινούνταν και ανετράπη.

Μάλλον, κάποιο κενό ή άλλο πρόβλημα στο δρόμο και στα πρανή της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει το τιμόνι του οχήματος και τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του, αναφέρουν πληροφορίες, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Στον τόπο του δυστυχήματος, έσπευσε και η αστυνομία για τα περαιτέρω, ενώ την «πιστοποίηση» της τραγικής κατάληξης του συμβάντος, αποτέλεσε η μεταφορά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πεθερού και νύφης, στο Ματζαβινάτειο Νοσοκομείο Παλλικής, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.