καβάλα-ατζαμήδες-ανήλικοι-έβαλαν-στο-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2018 | 13:20

Καβάλα: Ατζαμήδες ανήλικοι έβαλαν στο μάτι τα μηχανάκια

Οι δύο πιτσιρικάδες ηλικίας 17 και 16 χρόνων κατέληξαν στα κρατητήρια Δεν τους έβγαιναν με τίποτα οι κλοπές μοτοποδηλάτων, αλλά επέμεναν με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα κρατητήρια, δυο ανήλικοι που συνελήφθησαν στην Καβάλα! Μάλιστα, εξιχνιάστηκε και άλλη μια, επίσης αποτυχημένη, απόπειρα διάρρηξης.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν αναζητήσεις όταν δέχθηκαν καταγγελίες ότι άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν δύο μοτοποδήλατα από μια γειτονιά της πόλης. Λίγη ώρα αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο πιτσιρικάδες ηλικίας 17 και 16 χρόνων που είχαν πάνω τους δύο διαρρηκτικά εργαλεία και να τους προσάγουν στην Ασφάλεια.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το ίδιο απόγευμα είχαν προσπαθήσει να κλέψουν και δύο μοτοσικλέτες χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ ο 17χρονος είχε επιχειρήσει στις 15 Μαΐου του 2017 να διαρρήξει ένα περίπτερο, αλλά απέτυχε! Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.