οι-κατηγορούμενοι-για-τη-δολοφονία-φύ-443433
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2018 | 15:49

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Φύσσα υποδέχτηκαν τον Μιχαλολιάκο στο συλλαλητήριο

Γράφαμε χθες ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί μέσω του Μακεδονικού να συγκαλύψει τον εγκληματικό της χαρακτήρα, ο οποίος όμως προδόθηκε και κατά το συλλαλητήριο του Συντάγματος, όπου στο πλάι του Μιχαλολιάκου, της ηγεσίας και των βουλευτών της οργάνωσης, βρέθηκαν και πάλι γνωστά στελέχη των ταγμάτων εφόδου, πατενταρισμένοι ναζιστές και κουκουλοφόροι που υποδύονται τα στελέχη «νόμιμου πολιτικού κόμματος».

Η Χρυσή Αυγή απάντησε στο δημοσίευμά μας μέσω του ναζιστή θεωρητικού της, του Γιώργου Μάστορα-Μισιάκα, ο οποίος δεν μπόρεσε πάλι να διατυπώσει ούτε λέξη για την ουσία. Το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι δήθεν «πόνεσε» την εφημερίδα μας «η αποθεωτική υποδοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο».

Αλλά ποιοι είναι αυτοί που, σύμφωνα με τον Μάστορα, «αποθέωσαν» τον Μιχαλολιάκο; Μα είναι και πάλι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και μάλιστα οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα!

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει η ίδια η οργάνωση με τίτλο «Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας», βλέπουμε ότι τον Φίρερ υποδέχονται οι Ιωάννης Καζαντζόγλου και Κωνσταντίνος Κορκοβίλης.

Ο Καζαντζόγλου είναι ηγετικό στέλεχος του τάγματος εφόδου της Νίκαιας που δολοφόνησε τον Π. Φύσσα.

Ο Κορκοβίλης, τον οποίο ο Μιχαλολιάκος χαιρετάει εγκάρδια στο βίντεο, είναι μέλος του ίδιου τάγματος, έχει λάβει πλήθος μηνυμάτων από την Τ.Ο. Νίκαιας που φέρουν την υποσημείωση «εντολή Λαγού», ενώ έχει ομολογήσει σε τηλεφωνική συνομιλία ότι «γινόταν στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδα».

Και οι δύο είναι σήμερα υπόδικοι για τη δολοφονία. Αλλά έτσι είναι όταν ακολουθούν τις εντολές του αρχηγού. Το μεσημέρι μπορεί να υποδύονται το «κοινό» του και το βράδυ να «σφάζουν ό,τι κινείται», όπως ομολογεί ο πυρηνάρχης τους ο Πατέλης στο σχετικό βίντεο.

πηγή:efsyn.gr