κάτι-τρέχει-ξανά-με-τη-δικαιοσύνη-γράφ-25070
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2017 | 08:15

Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη γράφει σήμερα η Αυγή – Ποιους «χτυπάει»

«Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη» είναι o σημερινός τίτλος της εφημερίδας «Η Αυγή» με αφορμή την απόφαση για την 29χρονη Ηριάννα της οποίας χθες απορρίφθηκε το αίτηση αποφυλάκισής της.

«Η Ηριάννα στερήθηκε το ευεργέτημα της αναστολής της ποινής που δικαστήρια έχουν δώσει ακόμα και σε καταδικασμένους για εμπορία ναρκωτικών», σχολιάζει η εφημερίδα της αριστεράς για τη χθεσινή δικαστική απόφαση. Στο πρωτοσέλιδο, η Αυγή φιλοξενεί και τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή ο οποίος χαρακτήρισε «δυσάρεστη» την απόφαση του Εφετείου.

Η υπόθεση της 29χρονης Ηριάννας απασχολεί και άρθρο του Θανάση Καρτερού με τίτλο «Μη σκαλίζεις τη στάχτη». «Όταν η Δικαιοσύνη θεωρεί επικίνδυνη την Ηριάννα και την αφήνει στη φυλακή και ακίνδυνο τον λαθρέμπορο δυόμισι τόνων ηρωίνης και τον βγάζει από τη φυλακή, όσο και να χτυπούν κάτω τον φερόμενο ανεξάρτητο κώλο τους οι ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, έχουμε δικαίωμα να θυμώνουμε», γράφει ο αρθρογράφος Θανάσης Καρτερός που συνεχίζοντας παραπέμπει στη χούντα για να σχολιάσει την δικαστική απόφαση για την 29χρονη.