καταγγελία-νοσοκομείο-κιλκίς-ανυπόλ-364093
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2018 | 13:41

Καταγγελία Νοσοκομείο Κιλκίς. Ανυπόληπτος και ανίκανος ο Διοικητής (φωτο)

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς από τις 08/05/2017 μέχρι σήμερα (1 χρόνος) Θυρωρός – τηλεφωνητής με απόφαση της διοίκησης υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο και ως εκ τούτω η είσοδος στο Νοσοκομείο ατόμων με παραβατική συμπεριφορά είναι πανεύκολη.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται στον Διοικητή του Νοσοκομείου και καταγγέλλει ξυλοδαρμό εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς από άτομο με ψυχική νόσο λόγω έλλειψης φύλαξης. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

Η Κυβέρνηση στο μόνο που «στυλώνει τα πόδια» προς την Τρόικα είναι η ανεξαρτητοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης. Όλα τα άλλα Μνημόνια και προαπαιτούμενα τα εφαρμόζει μέχρι κεραίας χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις.

Ο κος Πολάκης δεν αξιολογεί το έργο των Διοικητών με βάση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν τα Νοσοκομεία που διοικούν, αλλά με το τρόπο που εκφράζονται δημόσια βρίζοντας την ΠΟΕΔΗΝ. Εδραιώνουν τη θέση τους όσοι βρίζουν, συκοφαντούν, λένε ψέματα για την ΠΟΕΔΗΝ. Βρίσκονται στη γραμμή Πολάκη. Καμία σημασία εάν βουλιάζουν τα Νοσοκομεία που διοικούν […]

Ποια είναι η αντίδραση του κου Πολάκη στις καταγγελίες μας κατά Διοικητών; Ούτε καν πριν βρίσει δεν ανακοινώνει ότι θα διερευνηθούν οι καταγγελίες μας. Τέτοιες ολοκληρωματικές συμπεριφορές δεν ματαείδαμε.

Καταγγείλαμε το άγριο ξύλο που έφαγαν συνάδελφοι στο Νοσοκομείο του Κιλκίς από άτομο που αντιμετώπιζε ψυχική νόσο, λόγω έλλειψης φύλαξης, πράξεις που είναι καταγεγραμμένες στη λογοδοσία, που σας κοινοποιούμε. Ο Διοικητής αντί να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα μας κατήγγειλε για ανυποληψία. Αν είναι δυνατόν επειδή καταγγείλαμε τον ξυλοδαρμό συναδέλφων. Κοίτα ποιος μιλάει και σε ποιον μιλάει.

Προστατεύουμε τα συμφέροντα των Ψυχικά Ασθενών αλλά δεν τους αφήνουμε χωρίς επιτήρηση στη κρίση, στην υποτροπή να βαράνε όποιον βρουν μπροστά τους χωρίς φυσικά να φταίνε. Μιλάει για συμφέροντα ο Διοικητής (εταιρίες και άλλα).

Γιατί δεν προσλαμβάνει όπως του δίνει το δικαίωμα ο Νόμος με σύβαση εργασίας 10 άτομα ακόμη security να λύσει το πρόβλημα; Γιατί απλούστατα δεν έχει χρήματα το Νοσοκομείο που διοικεί. Ποιος του είπε ότι εάν το Νοσοκομείο έχει καλύτερη φύλαξη καταπατώνται τα δικαιώματα των ψυχικά πασχόντων; Όταν τρώνε ξύλο οι Νοσηλευτές στις Μονάδες νοσηλείας από ψυχικά πασχόντων πρέπει να σιωπούν και να μην καταγγέλλουν τα γεγονότα. Εξάλλου ανώνυμα μιλήσαμε. Ανυπόληπτη δεν είναι η ΠΟΕΔΗΝ αλλά αντίθετα ανίκανος είναι ο εν λόγω Διοικητής.

Στα Τρίκαλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου εξέδωσε Διοικητικό Διάταγμα, σας το κοινοποιούμε που απαγορεύει σε οπουδήποτε δημόσια δήλωση που αφορά θέματα του Νοσοκομείου χωρίς να προηγείται η σχετική ενημέρωση στον Διοικητή. Δηλαδή πρώτα πρέπει να συμφωνήσει ο Διοικητής και μετά να κάνουμε δηλώσεις για τον ίδιο και το Νοσοκομείο.

Και μετά μιλάνε για αριστερά!!!

Δηλαδή εμείς πρέπει πρώτα να παίρνουμε την άδεια του κου Πολάκη και μετά να μιλάμε[…]

Να τους χαιρόμαστε!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ