καρπενήσι-άδειασαν-περίπτερο-δίπλ-323129
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.02.2018 | 13:37

Καρπενήσι: «Άδειασαν» περίπτερο δίπλα στο… αστυνομικό μέγαρο!

Ούτε… μυρωδιά δεν πήραν οι αστυνομικοί που μπαινόβγαιναν στο αστυνομικό μέγαρο Ευρυτανίας στο Καρπενήσι όταν, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τους, άγνωστοι διαρρήκτες άδειαζαν το περίπτερο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και άρπαζαν εμπορεύματα μεγάλης αξίας!

Οι δράστες διέρρηξαν ανενόχλητοι την πόρτα του περιπτέρου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, και «σήκωσαν» τα περίπου 1.000 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά και όσα εμπορεύματα υπήρχαν μέσα, αφήνοντάς το εντελώς… άδειο! Ο ιδιοκτήτης έπαθε σοκ το πρωί, όταν πήγε να ανοίξει και βρήκε ορθάνοιχτη την πόρτα. Η μεγαλύτερη ζημιά γι’ αυτόν, ήταν η κλοπή όλων των τσιγάρων που θα διέθετε προς πώληση, καθώς η αξία τους ξεπερνά τα 30.000 ευρώ!

Το περίεργο είναι ότι, εκτός από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. όπου στεγάζεται και το αστυνομικό τμήμα που ανέλαβε την έρευνα, στο σημείο βρίσκεται ακόμη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ λειτουργούν ακόμη ένα αρτοποιείο και καφετέριες. Όμως, κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες, που σίγουρα είχαν φέρει μαζί τους κάποιο όχημα για να φορτώσουν τα κλοπιμαία.