καρδίτσα-τραυμάτισε-με-μαχαίρι-αστυν-363643
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.02.2018 | 11:53

Καρδίτσα: Τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο

Δεν «σήκωνε» πολλά- πολλά ένας ηλικιωμένος που σταμάτησαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Μουζάκι Καρδίτσας και, όταν του ζήτησαν την ταυτότητά του, πήρε… φωτιά αρχίζοντας να τους εξυβρίζει και να τους απειλεί! Μάλιστα, δεν δίστασε να τους επιτεθεί με μαχαίρι και να τους χτυπήσει με αυτό!

Ο 66χρονος Έλληνας δεν αντιστάθηκε απλώς όταν οι δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες, αλλά έβγαλε και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι με το οποίο τους επιτέθηκε τραυματίζοντάς τους ελαφρά! Τελικά, βέβαια, δεν απέφυγε τη σύλληψη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών καρδίτσας με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, αντίσταση, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, απειλή και εξύβριση.

*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, ένας 33χρονος όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και βρέθηκαν μέσα μια κυνηγετική καραμπίνα, δύο μαχαίρια, 49 μονόβολα φυσίγγια, επτά φυσίγγια διασποράς, ένα σπρέι πιπεριού και μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.