ηράκλειο-τον-έπιασαν-με-μαχαίρι-και-εξ-429082
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.04.2018 | 17:29

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με μαχαίρι και εξιχνίασαν 11 διαρρήξεις

Το μαχαίρι που είχε πάνω του ένας 33χρονος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο έξω από τον καταυλισμό τσιγγάνων στη θέση «Δυο Αοράκια» της Νέας Αλικαρνασσού, ήταν αρκετό για να συλληφθεί από τους άνδρες της Ασφαλείας και να οδηγήσει στην διαλεύκανση μιας σειράς διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Μαζί με το μαχαίρι, κατασχέθηκαν και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία έδωσαν κατεύθυνση στις έρευνες των αστυνομικών. Στο τέλος, τα αποτυπώματα του 33χρονου επιβεβαίωσαν ότι αυτός είχε διαρρήξει εννέα εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, σχολεία και να επιχειρήσει να διαρρήξει άλλες δυο επιχειρήσεις, στο διάστημα από τις 9 Νοεμβρίου 2017 ως τις 31 Μαρτίου!

Ο δράστης είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, τίποτε από τα οποία δεν βρέθηκε στην κατοχή του και ερευνάται αν και πού τα πούλησε. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.