ηράκλειο-προθεσμία-για-τον-επιχειρημ-387176
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.04.2018 | 10:35

Ηράκλειο: Προθεσμία για τον επιχειρηματία με τα είδη «μαϊμού»

Αύριο, Πέμπτη, θα απολογηθούν στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο γνωστός επιχειρηματίας που έχει δραστηριοποιηθεί και στον ποδοσφαιρικό χώρο και συνελήφθη μαζί με το γιο και τον αδελφό του, επειδή στα καταστήματά τους στην Χερσόνησο και τον Ανισσαρά διέθεταν προς πώληση προϊόντα- “μαϊμού”.

Και οι τρεις παραμένουν υπό κράτηση, καθώς πήραν προθεσμία μετά την σύλληψή τους κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής επιχείρησης της Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ στις επιχειρήσεις τους, το απόγευμα της Δευτέρας, όπου κατασχέθηκαν τουλάχιστον 30.000 είδη με τα σήματα γνωστών εταιρειών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου τους έχει ασκήσει διώξεις για φορολογικές παραβάσεις, πλαστογραφία και απάτη κατ’ συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, που έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αστυνομικές αρχές, φέρεται ότι είχε ταξιδέψει αρκετές φορές σε χώρες της Ασίας απ’ όπου έφερνε προϊόντα – “μαϊμού” στο Ηράκλειο και τα διέθετε προς πώληση στα δυο καταστήματα που διατηρεί. Ωστόσο, ο ίδιος διατείνεται ότι η υπόθεση δεν είναι έτσι όπως έχει καταγγελθεί στις αρχές.