ηράκλειο-μαθητής-κυνηγήθηκε-άγρια-απ-406783
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.01.2018 | 10:54

Ηράκλειο: Μαθητής κυνηγήθηκε άγρια από συνομηλίκους του

Περιπολικό της αστυνομίας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, μετά από καταγγελία γονέα. Το περιστατικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όταν ένας μαθητής, κυνηγήθηκε άγρια από συνομηλίκους του, από άλλα σχολεία, και συγκεκριμένα από το 3ο Γυμνάσιο και το 1ο Γυμνάσιο.

Μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη» ο προϊστάμενος Β/θμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Γιγουρτάκης, τόνισε ότι πρόκειται για δύο μαθητές αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, ενδεχομένως λόγω διαφορών με τον εν λόγω μαθητή, πήγαν στο σχολείο του, με αποτέλεσμα το επεισόδιο, το οποίο, όπως είπε, δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Το παιδί φοβήθηκε και κάλεσε τον πατέρα του, ο οποίος έσπευσε στο σχολείο του γιου του, και σύμφωνα με τις πληροφορίες αφού κάλεσε την αστυνομία, μαζί με καθηγητές, έβγαλαν εκτός σχολείου τους άλλους δύο μαθητές.

Ο κ. Γιγουρτάκης, αναφέρθηκε παράλληλα στο σοβαρό πρόβλημα της φύλαξης των σχολικών συγκροτημάτων του Ηρακλείου, και κυρίως των μεγάλων, όπου κυρίως τα Σαββατοκύριακο, προκαλούνται ζημιές από εξωσχολικούς.