ηράκλειο-σε-ομηρία-1000-υποψήφιοι-οδηγ-112632
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.05.2016 | 21:34

Ηράκλειο: Σε “ομηρία” 1000 υποψήφιοι οδηγοί

Σε διήμερο … αποκλεισμό του Μηχανολογικού προχωρά το σωματείο εκπαιδευτών οδηγών Ηρακλείου εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο αγανάκτηση για τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από “πάγωμα” των εξετάσεων εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των εξεταστών !

Όπως τονίζουν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς περισσότερο από 1000 υποψήφιοι οδηγοί αλλά και 100 εκπαιδευτές βρίσκονται υπό το καθεστώς ομηρίας καθώς οι υπάλληλοι του μηχανολογικού έχουν τραβήξει … χειρόφρενο στις υποχρεώσεις τους ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να μετέχουν σε εξετάσεις εάν δεν πάρουν το επίδομα συμμετοχής το οποίο λάμβαναν και το οποίο η κυβέρνηση έκοψε στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων.

Μάλιστα οι υπάλληλοι του Μηχανολογικού απέρριψαν την πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης να συμμετέχουν σε εξετάσεις στο πλαίσιο του ωραρίου τους εξηγώντας στον αντιπεριφερειάρχη Ε. Κουκιαδάκη που χτες βρέθηκε στο Μηχανολογικό ότι η ΑΔΕΔΥ και η ομοσπονδία τους δεν δέχεται καμία άλλη εναλλακτική λύση πέρα από την επαναφορά του επιδόματος και συστήνει στα μέλη της να προχωρούν σε στάσεις εργασίας κατά τις ώρες των εξετάσεων.

Με αυτά τα δεδομένα οι δάσκαλοι οδήγησης προχωρούν σε 48ωρη απεργία και ταυτόχρονο αποκλεισμό του Μηχανολογικού αφού όπως τονίζουν η λύση που επιχειρήθηκε έμεινε στα χαρτια και τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.

Πηγή: cretalive.gr