γλυκερία-συναυλία-τη-μεγάλη-τρίτη-στη-465313
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.04.2018 | 11:24

Γλυκερία: Συναυλία τη Μεγάλη Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη (φωτο)

Αρκετά σχόλια έχει προκαλέσει η προγραμματισμένη εμφάνιση της Γλυκερίας στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας και την ώρα που οι σχέσεις με τη γείτονα χώρα δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα δώσει τη Μεγάλη Τρίτη συναυλία, στον γνωστό χώρο εκδηλώσεων της γειτονικής χώρας, το «Ις Σανάτ».

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη προωθήσει την εμφάνισή της με διθυραμβικά σχόλια ενώ την ίδια ώρα, αρκετοί Έλληνες χρήστες των social media εκφράζονται αρνητικά για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

«Τώρα θα τραγουδήσει στην Κωνσταντινούπολη και σε λίγες μέρες θα δώσει μια συναυλία στο Τελ Αβίβ. Οι συναυλίες αυτές κλείνονται αρκετό καιρό πριν. Όχι, βέβαια, με γνώμονα πόσο καλές ή κακές είναι οι σχέσεις της χώρας με τα άλλα κράτη», υποστηρίζει στην εφημερίδα Espresso πηγή από το περιβάλλον της Γλυκερίας.

Πάντως, οι Τούρκοι λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής φαίνεται πως περιμένουν πως και πως την Γλυκερία. Με τίτλο η «βασίλισσα του ρεμπέτικου στο Ις Σανατ» η εφημερίδα «Hurriyet» διαφήμισε πριν μερικές ημέρες την βραδιά που η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γλυκερία θα εμφανιστεί στην Πόλη. Άλλωστε οι Τούρκοι μουσικόφιλοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην τραγουδίστρια και την υποδέχονται πάντα ιδιαίτερα θερμά.

Το δημοσίευμα της «Hurriyet»