για-το-θάνατο-του-γιου-του-μίλησε-ο-χάρ-107256
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2016 | 11:15

Για το θάνατο του γιου του, μίλησε ο Χάρρυ Κλυνν

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρρυ Κλυνν, στην οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου του, Νίκου Τριανταφυλλίδη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Freddo για την απώλεια του γιου του: «Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο! Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο».

Και συνέχισε: «όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε.

Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι. Ξαφνικά. Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».